BETINGELSER

 

Vi ser det som en fornem opgave, at finde det rigtige match mellem bolig og lejer. Vi vejleder gerne omkring vores boliger, og vi har et indgående kendskab til de lokalområder, hvor vores lejligheder er beliggende.

Ønsker du at leje en lejlighed, skal du selvfølgelig ikke bare se den her på vores website – den skal opleves. Derfor står vi altid parat til at vise lejlighederne/ejendommene frem, så du kan finde den bolig, som føles som dit kommende hjem.

Når du har besluttet, om du ønsker at leje lejlighed hos os, er det selvfølgelig vigtigt at den lejekontrakt, der udformes, ikke binder dig til urimelige vilkår. Den skal være fair for begge parter.

Vi udformer kontrakten, så både lejer og udlejer får fair betingelser. Der udarbejdes en indflytningsrapport i fælleskab med lejer i tilfælde af fejl og mangler og en fraflytningsrapport, der sikrer, at du ikke kommer til at betale for eventuelle skader, du ikke selv har forvoldt i lejemålet. Det synes vi, giver den største tryghed for vores lejere.

Vi stiller som krav, at huslejen bliver tilmeldt PBS. Så får du altid betalt husleje til tiden.

Er du fyldt 18 år og mangler en lejlighed eller hus, kan du ofte finde den hos os.