Erhvervsudlejning

Erhvervsudlejning

Teglvænget 23, 7400 Herning

Beskrivelse:

Leje af kontor i et lækkert kontorfællesskab, hvor du har mulighed for at leje dig ind på et fuldt møbleret kontor, hvor der ikke er ekstra udgifter forbundet med din virksomhed.

Kontorene er fra 10 m2 og op til 35 m2 plus fællesarealer. Alt hvad du skal bruge har du lige ved hånden og prisen starter fra kun 2.495 kr. plus moms.

Kontorfællesskabet er nyistandsat i oktober 2014, og der er lagt vægt på et godt indeklima i eksklusive omgivelser. I lokalerne er der således nye & klassiske designmøbler. De flotte designloftlamper er med til at give et varmt og behageligt lys. Der er nylagte laminatgulve der giver et godt indtryk og nyt køkken samt hvidevarer. Hvis du og din virksomhed ønsker en eller flere gode kontorpladser i et åbent kontormiljø med godt naboskab - og fri adgang til et aflukket mødelokale, hvor du kan holde interne eller eksterne møder med kunder og samarbejdspartnere i præsentable omgivelser - så står dette kontorfællesskab helt klar til brug, fra den dag din virksomhed flytter ind. Kontorfællesskabet byder i øvrigt på et roligt miljø og der er mulighed for gode sparringspartnere.

Vi har selv kontor og lager i bygningen og vi står til rådighed, hvis der er noget der skal ordnes.

Her er mange muligheder, så hvis det er noget for dig så kontakt os for fremvisning.