Bolig & Erhvervsudlejning

Bolig & Erhvervsudlejning

Bredgade 10 A-E, 7400 Herning

Beskrivelse:

2. Sal tv vil blive en hyggelig lejlighed på 67 m2, det vil være fordelt med en entre, stor stue, lækkert badeværelse, nyt køkken og et soveværelse. Lejligheden vil få nye lyse trægulve gennem hele lejligheden og det er gennemgående bjælker i loftet.

2. Sal th vil blive en hyggelig lejlighed på 92 m2, det vil være fordelt med en entre, stor stue, lækkert badeværelse, nyt køkken og et større soveværelse. Lejligheden vil få nye lyse trægulve gennem hele lejligheden og der er gennemgående bjælker i loftet.

1. Sal tv vil blive en yderst lækker lejlighed på 88 m2, det vil være fordelt med en entre, stor stue, 2 værelser, lækkert badeværelse og nyt køkken. Lejligheden vil få lyse trægulve gennem hele lejligheden og der er højt til loftet.

1. Sal th vil blive en ren liebhaver lejlighed på 135 m2. Består af stor lys stue, stort samtale køkken, spisestue med udgang til terrasse og et fint badeværelse, toilet & 2 værelser.

Der vil også komme 4 erhvervslejemål, hvor 2 af dem ligger direkte ud til midterste del af gågaden.

Erhvervslejemålet i St. Tv er 145 m2

Erhvervslejemålet i St. Th er 179 m2

Erhvervslejemålet "Atelier" er 146 m2 fordelt i 2 plan med loft til kip.

Erhvervslejemålet "Baghuset" er 184 m2 og er perfekt til kontor miljø osv.

Der vil til alle lejemål være privat parkering på grunden og parkeringsservice, så jeres plads altid vil stå til rådighed. For fremvisning eller mere info er du meget velkommen til at kontakte os.